Top 10 Beneficii & Avantaje ale Psihoterapiei

O ședință de psihoterapie integrativă se face față în față, dar si online (pe skype). 

Cea ce este special la aceasta terapie pe care o practic este ca pe toata perioada sedinței, clientul beneficiază de sustinere, iar asta ajuta clientul sa se deschidă mult mai ușor. In plus, încă de la prima ședință de psihoterapie integrativă vei experimenta o stare de siguranță, confidențialitate, non-judecată, ascultare activa si empatie.

Iată 10 cele mai importante avantaje ale acestei terapii:

  1. Lucreaza pe cele patru planuri: fizic, emotional, mental si spiritual.
  2. Se poate face si la distanta in mediul online. 
  3. Pot fi modificare anumite tipare toxice, preluate din mediul inconjurator, in special in primii 7 ani de viata
  4. Aceasta terapie poate ajuta clientul ca să-și schimbe anumite programe mentale, moștenite transgenerațional, adânc integrate în subconștientul său, care ii creeaza blocaje în corp și în viață.
  5. Clientul va primi pe parcursul terapiei integrative si tehnici suplimentare pentru sustinerea sa pe tot parcursul relatiei terapeutice. El poate folosi aceste tehnici si singur acasa, dupa ce iese din acest proces terapeutic.
  6. Cu ajutorul acestei terapii pot fi vindecate chiar si anumite afectiuni fizice sau somatizari, care pot aparea în urma unor modele comportamentale gresite.
  7. Prin acest proces terapeutic, clientul isi poate gasi resursele interioare, pe care nici nu le banuia.
  8. Cel mai mare beneficiu pe care il poate avea clientul este acela ca se poate redescoperi pe sine si ca va putea incepe sa se accepte si sa se iubeasca in totalitate, asa cum este.
  9. Terapia integrativa este menita sa aduca armonie si bucurie in viata clientului, ajutandu-l sa-si schimbe perceptia despre viata.
  10. Îl ajută să-și dezvolte inteligența emoțională și relațională.

Durata unei ședințe: 50-60 minute

Preț ședință: 250 lei


Dacă simți că mai ai de lucrat la oricare din cele 10 puncte de mai sus și ești interesat să te ajut, suna-ma te rog la: 📞 0744 620 873 

Putem începe cu prima ședință de psihoterapie integrativă în Cluj-Napoca la cabinetul meu sau online pe skype în cazul în care locuiești la distanta. 

SCAPA DE TEAMA DE ABANDON

Traversand aceasta perioadă critică de izolare poate că ai trecut prin momente  cand te-ai simțit abandonat. 👉Ti …

AFLA CUM SA-TI VINDECI RANA DE RESPINGERE

👉 Ti s-a intamplat vreodata in viata sa fii respins de o femeie/un barbat? 👉 Ai fost respins macar o data …

Cele mai frecvente ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI despre Psihoterapie Integrativă

Unele persoane vor sa stie totul chiar de la inceput. In primul rand de curiozitate. Ceea ce este ok, chiar daca este totodata …