Reintegrarea Divină

Reintegrarea Divină creează stări de bucurie, de prezență totală și deschidere spre abundență.

Reintegrarea Divină transmută, dizolvă, sublimează blocajele karmice și sistemul de credinte, astfel, oferindu-ne posibilitatea să activam resursele noastre interioare si potentialul nostru cel mai inalt.

Mai simplu spus, reintegrarea divină reprezintă un salt acelerat de constiință.

Această metodă se desfașoară astfel:

– se aplică doar la cabinet, desfășurandu-se de-a lungul a două zile consecutive, câte 1 oră pe zi.

– la fel ca la VINDECAREA DIVINĂ, clientul se întinde tot pe spate pe masa de masaj, închizând ochii, iar eu ca facilitator îmi voi plimba palmele deasupra clientului, doar total diferit.

– În timpul sesiunilor, clientul poate trăi aceleași stări și senzații ca la VINDECAREA DIVINĂ, dar de o amploare mult mai mare

– spre deosebire de VINDECAREA DIVINĂ, se trasează liniile axiatonale pe corpul fizic și energetic al clientului.

– aceste linii axiatonale sunt meridiane energetice din acupunctură, diferența fiind că ele trec dincolo de corpul fizic și sunt conectate cu întreaga conștiință universală

– liniile axiatonale se interfereaza si potenteaza celelalte câmpuri și corpuri energetice, inclusiv centrii energetici (chakre).

Ele curăță, transmută, sublimează anumite programe mental-emoționale, transgenerationale și ridica zone din corpul energetic si fizic la un alt nivel de constiință, armonizand acele parti din noi in care exista blocaje energetice.

Odată ce ne trezim abilitatile ascunse, ajungem sa ne identificam vocatia, pe care ne-am ales-o atunci cand am luat decizia să experimentăm viața pe Pământ.

– în prima zi, se deschid centri energetici principali și secundari din corpul energetic, după care se face o curățire karmică a acestor centri de cel puțin 50%. Apoi se trasează liniile axiatonale.

– în a doua zi, se repetă trasarea liniilor axiatonale din a doua zi și se adaugă altele, iar la sfârșit se activează noul corp de lumină numit merkaba octoedrică.

Aplicând această metodă, obținem recuperarea unor fragmente de suflet pierdute, reîncorporându-le sufletului originar. Reintegrarea divina se desfasara numai in prezenta  clientului. Una dintre consecintele directe este data de îmbunătățirea sistemului de credinte si al modelelor personale.

De ce să îți faci REINTEGRAREA DIVINĂ?

– Pentru că ai șansa să ai un salt accelerat de conștiință, ca și cum ai EVOLUA 3-4 vieti din punct de vedere spiritual.

– Pentru ca îți vei seta obiective autentice cu tine insati, pornite din inima și astfel vei putea să le atingi mult mai ușor.

– Pentru că îți va crește în general energia si te va ajuta să obții o stare mai de spirit mai buna.

– Iti va activa resursele interioare, ca sa devii o mai bună versiune a ta, fara a mai pierde timp pe alte cărări, care nu te implnesc și prin care nu-ti poți valorifica potentialul la maxim.

– Pentru că te va ajuta să primești cu brațele deschise prosperitatea pe toate planurile, de la financiar si până pe cel al relațiilor cu ceilalți, dar și cu mediul inconjurator.

– Vei putea gândi si lua decizii mult mai liber si la un nou nivel de constiință.

– Vei fi conectat la un nivel profund cu cine esti in esenta.

– Vei dobandi putere de materializare si manifestare mult mai rapida, astfel încât, iti vei putea trai propria viata in loc ca aceasta sa te traiasca pe tine!

– Vei incepe sa constientizezi anumite traume din trecut, ca apoi sa incepi sa le vindeci.

-Ti se vor clarifica anumite lucruri ți idei despre cine esti si ce vrei sa faci cu adevarat in viața.

-Vei capata o stare preponderentă calm interior, liniște și pace.

Această metodă este cea mai puternică și cea mai completă dintre celelalte pe care le aplic pe clienții mei!PREȚ: 333 EURO

Dacă dorești să discutăm mai multe despre metodă, contactează-mă mai întâi pe pagina de facebook.

SCAPA DE TEAMA DE ABANDON

Traversand aceasta perioadă critică de izolare poate că ai trecut prin momente  cand te-ai simțit abandonat. 👉Ti …

AFLA CUM SA-TI VINDECI RANA DE RESPINGERE

👉 Ti s-a intamplat vreodata in viata sa fii respins de o femeie/un barbat? 👉 Ai fost respins macar o data …

Cele mai frecvente ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI despre Psihoterapie Integrativă

Unele persoane vor sa stie totul chiar de la inceput. In primul rand de curiozitate. Ceea ce este ok, chiar daca este totodata …