Vindecarea Divină

Vindecarea Divină este o metodă energetică cu durata intre 30 si 45 de minute în care nu se atinge cu mâna subiectul, deci este non-invazivă.

Această vindecare se obține prin intermediul interacțiunii între anumite frecvențe de energie, pe care le generează facilitatorul asupra clientului.

Aceste frecvențe (denumite și frecvențe divine) au o inteligență proprie și cuprind spectrul de lumină, informație și sunet din univers.

Cum te ajută această metodă?

– te ajută să-ți rezolvi problemele pe care le ai de la un alt nivel de conștiință

– te va propulsa în îndeplinirea obiectivelor

– îți va oferi o permanentă energizare și o stare bună de spirit

– îți va armoniza planul abundenței și pe cel al relațiilor interumane și cu mediul înconjurător.

– Vei putea gândi si lua decizii mult mai liber

– Prin această metodă, se pot vindeca sau ameliora anumite boli, proces care începe din timpul sesiunii de vindecare divina și care se continuă după finalul sesiunii, timp de încă 3-6 luni.

– Te ajuta să devii mai conectat la un nivel profund cu tine și cu nevoile tale.

– Astfel, vei începe să constientizezi anumite traume din trecut, ca să le poți apoi vindeca.

– Vei capăta o stare bună de spirit, de liniște și calm interior.

– Vindecarea divină contribuie și la îmbunătățirea relațiilor tale cu ceilalți.

– În urma acestei vindecări, somnul devine mai odihnitor.

– Un alt beneficiu foarte important este că la finalul acestei metode, vei căpăta o stare de liniște și detașare, față de problemele cotidiene.

– În plus, mai combate și stresul cotidian, inevitabil pentru noi toți.

 Cum se aplică această metodă?

 

Această metodă se aplică atât la cabinet, cât și de la distanță (prin skype). Chiar înainte de aplicarea metodei propriu-zise, vom purta o discuție de 10-15 minute și clientul va primi de completat o fișă cu datele personale și mai multe detalii.

La cabinet, clientul se va întinde pe spate pe o masă de masaj, va închide ochii și se va relaxa. Facilitatorul metodei (eu) își va plimba palmele deasupra clientului (fără să-l atingă), pe lungimea și lățimea corpului său. Din acel moment, clientul începe să intre în contact cu conștiința frecvențelor divine.

Pe parcursul sesiunii, clientul poate avea anumite eliberări emoționale sănătoase și firești, mișcări motorii necontrolate ușoare și mai ales, stări transpersonale, care pot fi greu de explicat aici, dar ușor și minunat de trăit.

Sesiunea durează 30-45 minute. Clientul mai stă întins 2-3 minute după ce s-a terminat sesiunea, pentru a face trecerea de la starea modificată de conștiință la starea de conștiință inițială.   

Apoi, clientul se poate ridica de pe masa de masaj și împărtășește experiența cu facilitatorul acestei metode, pentru integrarea experienței trăite. Clientul este liber să scrie experiența pe spatele fișei de client.

Metodă VINDECĂRII DIVINE nu necesită un protocol sau anumiți pași, ca să se aplice. Este necesar să intrăm în constiința frecvențelor divine, lăsând ego-ul la o parte și cea rațional-mentală în repaus, intrând astfel în acea stare de inocență, care există în fiecare dintre noi.

Ne lăsăm ghidați de această conștiință, iar ce va fi necesar să se întample, chiar se va întampla dincolo de înțelegerea noastră. Însă cu efecte TRANSFORMAȚIONALE, vizibile și sesizabile, încă din momentul sesiunii!



Preț: 200 LEI



Dacă ești interesat de această metodă, mă poți contacta trimițându-mi un mesaj pe pagină: https://www.facebook.com/armoniecuintregul/

SCAPA DE TEAMA DE ABANDON

Traversand aceasta perioadă critică de izolare poate că ai trecut prin momente  cand te-ai simțit abandonat. 👉Ti …

AFLA CUM SA-TI VINDECI RANA DE RESPINGERE

👉 Ti s-a intamplat vreodata in viata sa fii respins de o femeie/un barbat? 👉 Ai fost respins macar o data …

Cele mai frecvente ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI despre Psihoterapie Integrativă

Unele persoane vor sa stie totul chiar de la inceput. In primul rand de curiozitate. Ceea ce este ok, chiar daca este totodata …